Svesk massage växjö

svesk massage växjö

Stel i nacken eller ryggen? Jag ger dig en behandlande massage med förhoppningen att du ska bli besvärs fri. Som certifierad massör erbjuder jag en svensk. Välkomna till Massage på Lilla Fjäll! Jag heter Christel Ravelli och är dipl massageterapeut och cert massör. Hos mig får du svensk klassisk massage. Du väljer. Jag heter Melker Andersson och driver Muskeltören i Växjö. Hela livet har jag massör av Svenska branchrådets svensk massage och uppfylla dess krav. svesk massage växjö

Massage: Svesk massage växjö

Svesk massage växjö Titta gratis spa i linköping
Svesk massage växjö Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massage metod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande, total avslappning och lugn. Lämpligt för den som är svullen och kanske öm pga av det. Här ingår även konsultation med exempelvis självstretchning hemma. Jag är certifierad massör av "Branschrådet svensk massage". Lymfmassage 5 gång 90 min 3.
Svesk massage växjö Sex.co naramon thaimassage & hälsa
Svesk massage växjö Gratis erotika massage helsingborg

Videos

Alicedavies- klassisk svensk massage Regelbunden massage är mer än bara njutning. Det är en investering i din hälsa. Massagen frigör spänningar och värk i muskulaturen. Blodcirkulationen ökar. Certifierad Av Branschrådet Svensk Massage - certifierad av branschrådet svensk massage, friskvård, friskvårdsmassage, massörer, diplomerad. Välkomna till Massage på Lilla Fjäll! Jag heter Christel Ravelli och är dipl massageterapeut och cert massör. Hos mig får du svensk klassisk massage. Du väljer.